Welkom van Auteur D. Philipp Kaiser - Darrel P. Kaiser @ DarrelKaiserBooks.com

D. Philipp Kaiser

   Darrel Kaiser Books   

Gemakkelijke orde online bij:>>>          AMAZON               ITunes               BARNES & NOBLE               KOBO               LULU

Welkom… is dit de Nederlandse taalwebsite voor mijn boeken. De hieronder getoonde boeken, vertaald van het Engels, zijn beschikbaar door de bovengenoemde verbindingen. Zij kunnen ook door uw eigen landwebsites beschikbaar zijn. Voor Engelstalige boeken, gelieve te komen op de pagina van het ‘Home’. 

Verlossing en Eeuwig Leven 101 de Citaten van het Heilige Schrift

Home

Religion & Spiritual

Technical & Crafts

Children's & History

Historical Fiction

Author

Ordering

Contact

Writing Workshops

Musings

'Verlossing en Eeuwig Leven 101 de Citaten van het Heilige Schrift' door D. Philipp Kaiser @ DarrelKaiserBooks.com (Beschikbaar in eBook)

Verlossing en Eeuwig Leven 101 de Citaten van het Heilige Schrift: Een tijdjerug, terwijl het mediteren over God, wilde ik meer in het Heilige Schrift over Redding en het Eeuwige Leven lezen.Ik bouwde deze inzameling van 101 Citaten van het Heilige Schrift zodat ik gemakkelijk kon vinden,las en op één elke dag mediteer,en als u het gebruikt dat de manier, het 101 dagen…zal behandelen Ik zou opnieuw maar, gebruik het dan enkel over als de werkenbeste voor u beginnen.Ik heb mijn gevoel toegevoegd over wat elk het citaatmiddel van het Heilige Schrift tot me;zij zijn slechts nota's aan me en negeren hen als u wilt,aangezien mijn woorden de berichten van Lord kunnen correct niet overkomen.Gebruik vrij wat wilt u, en bid dan en god zij dank, maar niet me aangezien ik slechts een kanaal voor onze Lord ben.Het exemplaar en deelt dit boek met iedereen om Word van de God en Zijn Koninkrijk uit te spreiden. Herinner,kies God elke dag,want Kiezen Verering is,en de Verering is Liefde, en onze onvoorwaardelijke Liefde is wat onze God altijd de meesten van ons wil. (Beschikbaar in eBook)

WEDUWNAAR Ons verhaal van de Gunst, de Genade, en de Zegen van de GOD

'WEDUWNAAR Ons verhaal van de Gunst, de Genade, en de Zegen van de GOD' door D. Philipp Kaiser @ DarrelKaiserBooks.com (Beschikbaar in eBook)

WEDUWNAAR Ons verhaal van de Gunst, de Genade, en de Zegen van de GOD: Dit verhaal is samen over ons leven… prachtig en niet zo prachtig, de goeden en slecht als Mijn Betty en I, eerst als Beste Vrienden, en dan als één als Man en Vrouw, liep samen de weg van de GOD meer dan vijfenveertig jaar. Wat nog belangrijker is, is dit verhaal van de Gunst, de Genade, de Zegen, en de Liefde van de GOD dat mijn vrouw en ik samen tijdens ons leven… ontving. (Beschikbaar in eBook)

 (c) 2014 D. Philipp Kaiser/Darrel Philip Kaiser/Darrel P. Kaiser - Vertaling door SYSTRAN 7. Geen reclame of reproductie rechten zijn gemachtigd voor om het even welk beeld of om het even welk deel van deze website zonder zijn geschreven toestemming. Alle beelden zijn voor vertonings slechts doeleinden. Voor vragen of commentaren over deze website of om het even welk van mijn boeken of het schrijven, of als u een probleem vindend mijn boeken hebt, te verzenden gelieve e-mail naar: Darrel.  Duur gewijzigd: 20 oktober, 2014 (AL). De god zegent allen!